Mens-zijn is dynamisch, je komt van alles tegen in het leven, voorspoed en tegenslag, vreugde en verdriet. Ieder mens gaat daar op geheel eigen wijze mee om, met de kwaliteiten die in een ieder aanwezig zijn en de valkuilen die daarbij horen.

Soms kunnen de tegenslagen heftig zijn, stapelt ellende zich op, of er lijkt maar geen einde aan te komen. Dan kun je het zicht op je eigen kwaliteiten verliezen. Of het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je geen regie (meer) hebt over je eigen leven, waardoor je je levensvreugde kwijtraakt. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld een burnout, depressieve gevoelens, onverschilligheid, nergens zin in hebben. Vaak worden deze effecten veroorzaakt door een combinatie van werk (school)- en priv├ęsituaties.

Op de Veranda is ruimte om te onderzoeken welke antwoorden passend zijn bij de vragen die in jouw leven spelen. Er is plaats om emoties te uiten, om inzicht te krijgen in je eigen patronen, zijn ze helpend of werken ze juist belemmerend? Er is plek om te ontdekken hoe je verder wilt met je leven, wat je verlangen is en hoe je daarnaar toe kunt bewegen door gebruik te maken van de kwaliteiten die je hebt.

Jouw manier van mens-zijn met al je kwaliteiten en je vragen is leidend voor wat er op de Veranda gebeurt.

golven