Mijn naam is Anda van Steinvoorn en ik werk als senior trainer en coach. Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en inmiddels oma van twee prachtige kleinkinderen; ik ben ex-partner, dochter, zus, vriendin, collega, enzovoorts. In al die rollen kom ik mijn uitdagingen in het leven tegen en volg ik mijn weg in het steeds opnieuw ontdekken van wie ik ben.

De eerste afslag leidde naar het beroep van verpleegkundige. Via het werken met randgroepjongeren, een studie Nederlands Recht en Vluchtelingenwerk, bereikte ik het vak van docent Recht in het MBO. Op het volgende kruispunt koos ik voor het trainen en coachen, eerst als trainer van medezeggenschapsorganen, later als trainer en coach van managers, teams en docenten in het onderwijs. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk, de Veranda.

Onderweg heb ik verschillende opleidingen gevolgd. IAS International 'Working on the boundaries' en de coachingsopleiding Coachen tot de kern bij Weisfelt en Partners, zijn de belangrijkste. Ik leerde om te werken met Transactionele Analyse, Gestalt, Systemisch werk, Lichaamswerk, NLP en de Reichiaanse persoonlijkheidsstructuren.

De weg die ik volg heeft bijgedragen aan de vrouw die ik nu ben. En ik weet dat de toekomst weer volgende bochten, afslagen en kruispunten zal brengen waardoor ik nieuwe aspecten van mijn identiteit zal ontdekken.
Zo ontstond in 2016 het idee om mijzelf intellectueel uit te dagen door Religiewetenschappen te gaan studeren. Een studie die mij raakt vanwege mijn persoonlijke achtergrond, het thema 'diversiteit' en de situatie in de wereld. Naar welke bestemming deze studie leidt is nu nog niet bekend.
Het is de weg van nieuwe kennis en ervaring die inspiratie geeft in het werk op de Veranda.

golven